Det er onsdag og jeg har fått ny leveranse av perler til min smykkeproduksjon. Jeg mangler fremdeles noen materialer og venter i spenning på resten, slik at jeg kan få satt i gang igjen. Å lage smykker er min store pasjon. Jeg selger smykkene jeg lager til 400 kroner per stk (Øreanheng tar jeg 99 kroner for). Og jeg har en nettbutikk der de kan kjøpes. Ellers tar jeg også imot bestillinger per telefon, for de som foretrekker det. Jeg prøver å ha så mange ulike smykker som mulig. En del smykker har jeg kun 1 eller 2 av, mens andre smykker kan være på opptil 10 stk av samme type. Det er sjelden flere enn det av samme type. Jeg bruker perler og stener i smykkene mine. Noen av typene er: Voksperler, glassperler, strassperler, ferskvannsperler, akrylperler og halvedelstener. Du kan se mitt utvalg her: www.besmykningsexperten.com I nettbutikken er det viktig å merke seg lengden på smykkene og størrelsen på perlene, da disse varierer. Mer om smykker senere.